Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5845
Назва: | Удосконалення технології соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів та проектування технологічного процесу кафе на 100 місць із розрахунком холодного цеху |
Інші назви: | Усовершенствование технологии соуса-майонеза с использованием полуфабрикатов из органических овощей и проектирование технологического процесса кафе на 100 мест с расчетом холодного цеха Improving the technology of mayonnaise sauce using semi-finished organic vegetables and designing a technological process of a cafe for 100 places with the calculation of a cold cue |
Автори: | Афанас’єв, О. В. Афанасьев, А. В. Afanasyev, A. V. |
Ключові слова: | соус-майонез напівфабрикат з органічних овочів порошок з органічної моркви соус-майонез полуфабрикат из органических овощей порошок из органической моркови sauce-mayonnaise semi-finished organic vegetables organic carrot powder |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. В. Маренкова |
Короткий огляд (реферат): | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва соусу-майонезу з використанням напівфабрикатів з органічних овочів. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическую схему производства соуса-майонеза с использованием полуфабрикатов из органических овощей. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. |
Опис: | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. A recipe and technological scheme of production of mayonnaise sauce using semi-finished organic vegetables has been developed. A project of technological documentation for a new dish has been developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5845 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Афанас'єв О.В..pdf Restricted Access | 2,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.