Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10184
Назва: Спосіб гідролізу сироваткових білків молока
Інші назви: The method of hydrolysis of whey proteins of milk
Автори: Синенко, Тетяна Павлівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Synenko, Tetiana
Frolova, Nataliia
Ключові слова: молочна сироватка
концентрат сироваткових білків
ферментативний гідроліз
whey
whey protein concentrate
enzymatic hydrolysis
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент)
Бібліографічний опис: Спосіб гідролізу сироваткових білків молока [Електронний ресурс] : патент 125945 UA : МПК А23L 33/18 (2016.01), A23J3/34 (2006.01), A23J 3/08 (2006.01) / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова ; володілець : Т. П. Синенко. – № а 202003737 ; заявл. 22.06.2020 ; опубл. 13.07.2022, Бюл. № 28.
Короткий огляд (реферат): Спосіб гідролізу сироваткових білків молока, що включає гідроліз сироваткових білків молочної сироватки ферментним препаратом, який відрізняється тим, що використовують водний розчин білкового субстрату концентрацією 20±0,1 % із концентрату сироваткового білка молочної сироватки із вмістом білка не менше 80 %, ферментативний гідроліз проводять за допомогою ферментного препарату "Протолад" концентрацією 5±0,1 % від маси білка за температури 55±5 °C, рН 8,0±0,1 протягом 90 хв та інактивують фермент за температури 90±2 °C з подальшим охолодженням до температури 4±2 °C.
Опис: The method of hydrolysis of whey proteins, which includes the hydrolysis of whey proteins of milk whey with an enzyme preparation, which is characterized by the fact that an aqueous solution of a protein substrate with a concentration of 20±0.1% is used from the whey protein concentrate of whey with a protein content of at least 80%, enzymatic hydrolysis is carried out with the help of the enzyme preparation "Protolad" with a concentration of 5±0.1% of the protein mass at a temperature of 55±5 °C, pH 8.0±0.1 for 90 min and inactivate the enzyme at a temperature of 90±2 °C with subsequent cooling to temperature 4±2 °C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10184
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf764,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.