Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10185
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиненко, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.contributor.authorSynenko, Tetiana-
dc.contributor.authorFrolova, Nataliia-
dc.date.accessioned2022-12-23T10:41:39Z-
dc.date.available2022-12-23T10:41:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСпосіб гідролізу сироваткових білків молока [Електронний ресурс] : патент 146260 UA : МПК А23L 33/18 (2016.01), A23J3/34 (2006.01) / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова ; володілець : Т. П. Синенко. – № u 202005781; заявл. 08.09.2020 ; опубл. 03.02.2021, Бюл. № 5.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10185-
dc.descriptionThe method of hydrolysis of whey proteins, in which the hydrolysis of whey proteins of whey is carried out with the enzyme preparation "Protolad", which differs in that an aqueous solution of a protein substrate with a concentration of 20±0.1% is used from a whey protein concentrate of whey with a protein content of at least 80% , enzymatic hydrolysis is carried out using the enzyme preparation "Protolad" with a concentration of 5±0.1% of the protein mass at a temperature of 55±5 °C, pH 8.0±0.1 for 90 min, and the enzyme is inactivated at a temperature of 90±2 °C with subsequent cooling to a temperature of 4±2 °C.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб гідролізу сироваткових білків молока, при якому виконують гідроліз сироваткових білків молочної сироватки ферментним препаратом "Протолад", який відрізняється тим, що використовують водний розчин білкового субстрату концентрацією 20±0,1 % із концентрату сироваткового білка молочної сироватки із вмістом білка не менше 80 %, ферментативний гідроліз проводять за допомогою ферментного препарату "Протолад" концентрацією 5±0,1 % від маси білка за температури 55±5 °C, рН 8,0±0,1 протягом 90 хв та інактивують фермент за температури 90±2 °C з подальшим охолодженням до температури 4±2 °C.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДержавне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент)uk_UA
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UA
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UA
dc.subjectферментативний гідролізuk_UA
dc.subjectwheyuk_UA
dc.subjectwhey protein concentrateuk_UA
dc.subjectenzymatic hydrolysis,uk_UA
dc.titleСпосіб гідролізу сироваткових білків молокаuk_UA
dc.title.alternativeThe method of hydrolysis of whey proteins of milkuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf742,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.