Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10185
Title: Спосіб гідролізу сироваткових білків молока
Other Titles: The method of hydrolysis of whey proteins of milk
Authors: Синенко, Тетяна Павлівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Synenko, Tetiana
Frolova, Nataliia
Keywords: молочна сироватка
концентрат сироваткових білків
ферментативний гідроліз
whey
whey protein concentrate
enzymatic hydrolysis,
Issue Date: 2022
Publisher: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент)
Citation: Спосіб гідролізу сироваткових білків молока [Електронний ресурс] : патент 146260 UA : МПК А23L 33/18 (2016.01), A23J3/34 (2006.01) / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова ; володілець : Т. П. Синенко. – № u 202005781; заявл. 08.09.2020 ; опубл. 03.02.2021, Бюл. № 5.
Abstract: Спосіб гідролізу сироваткових білків молока, при якому виконують гідроліз сироваткових білків молочної сироватки ферментним препаратом "Протолад", який відрізняється тим, що використовують водний розчин білкового субстрату концентрацією 20±0,1 % із концентрату сироваткового білка молочної сироватки із вмістом білка не менше 80 %, ферментативний гідроліз проводять за допомогою ферментного препарату "Протолад" концентрацією 5±0,1 % від маси білка за температури 55±5 °C, рН 8,0±0,1 протягом 90 хв та інактивують фермент за температури 90±2 °C з подальшим охолодженням до температури 4±2 °C.
Description: The method of hydrolysis of whey proteins, in which the hydrolysis of whey proteins of whey is carried out with the enzyme preparation "Protolad", which differs in that an aqueous solution of a protein substrate with a concentration of 20±0.1% is used from a whey protein concentrate of whey with a protein content of at least 80% , enzymatic hydrolysis is carried out using the enzyme preparation "Protolad" with a concentration of 5±0.1% of the protein mass at a temperature of 55±5 °C, pH 8.0±0.1 for 90 min, and the enzyme is inactivated at a temperature of 90±2 °C with subsequent cooling to a temperature of 4±2 °C.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10185
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf742,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.