Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10187
Назва: Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів
Інші назви: The method of obtaining milk-plant extract from corn cobs
Автори: Синенко, Тетяна Павлівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Synenko, Tetiana
Frolova, Nataliia
Ключові слова: вторинна сировина,
молочна сироватка
рослинна сировина
secondary raw materials
milk whey
vegetable raw materials
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент)
Бібліографічний опис: Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів [Електронний ресурс] : патент 151761 UA : МПК A23C 23/00, A23L 33/105 / Т. П. Синенко, Н. Е. Фролова ; володілець : Т. П. Синенко. – № u 202201494, заявл. 10.05.2022 ; опубл. 07.09.2022, Бюл. № 36.
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання молочно-рослинного екстракту із кукурудзяних качанів, що включає екстрагування подрібнених кукурудзяних качанів, очищених від зерен методом мацерації при застосуванні як екстрагента молочної (сирної) сироватки, який відрізняється тим, що екстрагування порошку кукурудзяних качанів (розмір фракцій від 0,5 до 1,5 мм) здійснюють поєднанням із молочною сироваткою (рН 4,9-4,95) у співвідношенні кукурудзяні качани: молочна сироватка від 1:10 до 1:50, при температурі від 20 до 100 °C протягом 150 хвилин, з наступним фільтруванням і охолодженням до температури 4-6 °C.
Опис: The method of obtaining a milk-plant extract from corn cobs, which includes the extraction of crushed corn cobs, cleaned of grains by the maceration method when used as an extractant of milk (cheese) whey, which is characterized by the fact that the extraction of corn cob powder (the size of the fractions from 0.5 to 1 .5 mm) is carried out in combination with milk whey (pH 4.9-4.95) in a ratio of corn cobs: milk whey from 1:10 to 1:50, at a temperature from 20 to 100 °C for 150 minutes, followed by filtration and cooling to a temperature of 4-6 °C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10187
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf750,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.