Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10335
Назва: Scientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinks
Інші назви: Наукове обгрунтування використання рослинних побічних продуктів для збагачення кисломолочних напоїв
Автори: Samilyk, Maryna
Самілик, Марина Михайлівна
Ключові слова: vegetable by-products
derivative processing
industrial waste
рослинні побічні продукти
похідні переробки
промислові відходи
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Samilyk M. Scientific substantiation of the use of plant processing derivatives for enrichment of ferrous milk drinks [Electronic resource] / М. Samilyk // EUREKA : Life Sciences. – 2022. – № 5. – Р. 58-64. – Режим доступу : https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002659. – Заголовок з екрану.
Короткий огляд (реферат): Derivatives from plant processing are generally classified as industrial waste. Despite their biological properties, they are mostly recycled or used in the production of animal feed. Given the rapid growth of the world's population and the increased interest of consumers in plant foods, it is advisable to use plant by-products as nutritional supplements with certain functional properties. The purpose of the study is to substantiate the possibility of using sesame flour and rice bran as fillers in the production of fermented milk drinks.
Опис: Похідні переробки рослин, зазвичай, класифікуються як промислові відходи. Незважаючи на свої біологічні властивості, вони переважно утилізуються або використовуються при виробництві корму для тварин. Враховуючи стрімке зростання населення у світі та посилений інтерес споживачів до рослинної їжі, доцільно використовувати рослинні побічні продукти як харчові добавки з певними функціональними властивостями. Мета дослідження – обґрунтування можливості використання кунжутного борошна та рисових висівок як наповнювачів при виробництві кисломолочних напоїв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10335
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збагачення напоїв.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.