Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10386
Назва: Відгодівельні та м’ясні якості свиней при застосуванні різних схем гібридизації
Інші назви: Fattening and meat qualities of pigs using different hybridization schemes
Автори: Попсуй, В’ячеслав Васильович
Опара, Віктор Олексійович
Корж, Ольга Василівна
Мироненко, Олена Іванівна
Popsui, Viacheslav Vasylovych
Opara, Viktor Oleksiiovych
Korzh, Olha Vasylivna
Myronenko, Olena Ivanivna
Ключові слова: порода
генотип
гібридизація
breed
genotype
hybridization
Дата публікації: 2021
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Відгодівельні та м’ясні якості свиней при застосуванні різних схем гібридизації [Електронний ресурс] / В. В. Попсуй, В. О. Опара, О. В. Корж, О. І. Мироненко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський національний аграрний університет. – Суми : СНАУ, 2021. – Вип. 4 (47). – С. 138-143.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено результати досліджень із встановлення найбільш ефективних варіантів поєднань спеціалізованих ліній свиней для одержання товарних гібридів в умовах свинокомплексу. Найкращі відгодівельні і забійні показники показав гібридний молодняк в порівнянні з двох порідними помісями. Найкращі показники встановлені у відгодівельного молодняку, батьки якого належали до спеціалізованих термінальних ліній, створених на основі породи п’єтрен. Ці тварини мали найкращі показники забійного виходу, довжини туші, площі м’язового вічка і маси окосту.
Опис: The results of researches on establishment of the most effective variants of combinations of specialized lines of pigs for re ception of commodity hybrids in the conditions of a pig complex are highlighted. The best fattening and slaughter performance showed hybrid young in comparison with two pedigree crossbreeds. The best performance was found in fattening young, whose parents belonged to specialized terminal lines created on the basis of the Pietren breed. These animals had the best slaughter yield, carcass length, muscle eye area and ham weight.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10386
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf453,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.