Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1048
Title: | Обгрунтування сортового складу льону-довгунця за стійкістю проти фузаріозу та антракнозу для вирощування в умовах Північного Сходу України |
Other Titles: | Обоснование сортового состава льна-долгунца по устойчивости против фузариозу и антракнозу для выращивания в условиях Северо-Востока Украины |
Authors: | Жукова, Тетяна Сергіївна Жукова, Татьяна Сергеевна |
Keywords: | селекція льону-довгунця льон селекция льна-долгунца лен |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет агротехнологій та природокористування; наук. керівники В. М. Деменко, В. А. Власенко |
Abstract: | Як відомо, найефективніший спосіб захисту посівів льону-довгунця від хвороб, це використання фунгіцидів. На сьогоднішній день постає великою проблемою є пестицидне навантаження, яке виникає внаслідок використання хімічних речовин. Важливим заходом захисту є вирощування стійких сортів льону-довгунця до антракнозу та фузаріозу. Цей метод є екологічно чистим та економічно вигідним, оскільки зводить до мінімуму використання фунгіцидів. |
Description: | Как известно, самый эффективный способ защиты посевов льна-долгунца от болезней, это использование фунгицидов. На сегодняшний день возникает большой проблемой является пестицидную нагрузка, которая возникает в результате использования химических веществ. Важным мероприятием защиты является выращивание устойчивых сортов льна-долгунца к антракнозу и фузариозу. Этот метод является экологически чистым и экономически выгодным, поскольку сводит к минимуму использование фунгицидов. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1048 |
Appears in Collections: | Агротехнологій та природокористування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
opr033GG.pdf Restricted Access | 1,98 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.