Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10575
Title: | Підвищення стандартів органічного виробництва в контексті прав споживачів на якість і безпечність продукції в умовах євроінтеграції |
Other Titles: | Increasing organic production standards in the context of consumer rights on quality and safety of products in the conditions of European integration |
Authors: | Стрельник, Вікторія Гресь, Наталя Замятіна, Валерія Strelnyk, Viktoria Gres, Nаtalia Zamiatina, Valeria |
Keywords: | права споживачів стандартизація маркування standardization labeling consumer rights |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Стрельник В. Підвищення стандартів органічного виробництва в контексті прав споживачів на якість і безпечність продукції в умовах євроінтеграції [Електронний ресурс] / В. Стрельник, Н. Гресь, В. Замятіна // Visegrad journal on human rights. – 2021. – № 4. – С. 215-219. |
Abstract: | Однією з умов функціонування світових ринків екологічно чистої продукції є наявність належно сформованої й організованої системи сертифікації продукції органічного виробництва. Запровадження методу органічного виробництва створюватиме умови для забезпечення прав споживачів на безпечність та якість продукції, сприятиме захисту довкілля, розвитку сільських територій. |
Description: | One of the conditions for the functioning of world markets for environmentally friendly products is the presence of a properly formed and organized system of certification of organic products. Introduction of the method of organic production to create conditions for ensuring the rights of monitoring the safety and quality of products, promoting environmental protection, development of rural areas. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10575 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стрельник, Гресь, Замятіна.pdf | 2,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.