Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10600
Title: | Організаційно-управлінські інновації в ресторанному бізнесі |
Other Titles: | Organizational and managerial innovations in the restaurant business |
Authors: | Тєлєтов, Олександр Сергійович Teletov, Alexandr Sergeevich |
Keywords: | ресторанний бізнес інновації в ресторанному бізнесі продуктові інновації restaurant business innovations in the restaurant business product innovations |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Вид. центр КНУКіМ |
Citation: | Тєлєтов О. С. Організаційно-управлінські інновації в ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / О. С. Тєлєтов // Україна у світових глобалізаційних процесах : культура, економіка, суспільство : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 22-23 березня 2023 р.). – Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2023. – Ч. 3. – С. 177–179. |
Abstract: | Розглянуто переваги та недоліки індустрії ресторанних послуг в Україні, що постійно змінюються. Показано суттєві переваги закладів, які використовують оригінальний інтер’єр, програми лояльності, бонуси та подарунки на згадку, мають дитячу зону, дозволяють відвідувачам самостійно обрати інгредієнти та т. ін. |
Description: | The advantages and disadvantages of the restaurant service industry in Ukraine, which are constantly changing, are considered. The significant advantages of establishments that use an original interior, loyalty programs, bonuses and commemorative gifts, have a children's area, allow visitors to choose ingredients, etc., are shown. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10600 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023(2)Тєлєтов_О.С..pdf | 436,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.