Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10600
Title: Організаційно-управлінські інновації в ресторанному бізнесі
Other Titles: Organizational and managerial innovations in the restaurant business
Authors: Тєлєтов, Олександр Сергійович
Teletov, Alexandr Sergeevich
Keywords: ресторанний бізнес
інновації в ресторанному бізнесі
продуктові інновації
restaurant business
innovations in the restaurant business
product innovations
Issue Date: 2023
Publisher: Вид. центр КНУКіМ
Citation: Тєлєтов О. С. Організаційно-управлінські інновації в ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] / О. С. Тєлєтов // Україна у світових глобалізаційних процесах : культура, економіка, суспільство : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 22-23 березня 2023 р.). – Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2023. – Ч. 3. – С. 177–179.
Abstract: Розглянуто переваги та недоліки індустрії ресторанних послуг в Україні, що постійно змінюються. Показано суттєві переваги закладів, які використовують оригінальний інтер’єр, програми лояльності, бонуси та подарунки на згадку, мають дитячу зону, дозволяють відвідувачам самостійно обрати інгредієнти та т. ін.
Description: The advantages and disadvantages of the restaurant service industry in Ukraine, which are constantly changing, are considered. The significant advantages of establishments that use an original interior, loyalty programs, bonuses and commemorative gifts, have a children's area, allow visitors to choose ingredients, etc., are shown.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10600
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023(2)Тєлєтов_О.С..pdf436,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.