Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1064
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОпаренко, Аліна Сергіївна-
dc.contributor.authorОпаренко, Алина Сергеевна-
dc.date.accessioned2013-03-14T07:40:33Z-
dc.date.available2013-03-14T07:40:33Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationФакультет економіки та менеджменту; наук. керівник М. П. Головкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1064-
dc.descriptionСейчас на Украине работает большое количество предприятий, выпускающих мясные консервы, ассортимент их продукции очень разнообразен, однако качество часто не соответствует требованиям к этим продовольственных товаров.uk_UK
dc.description.abstractНині на Україні працює велика кількість підприємств, що випускають м’ясні консерви, асортимент їх продукції дуже різноманітний, проте якість часто не відповідає вимогам до цих продовольчих товарів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтоварознавствоuk_UK
dc.subjectконтроль якості продукціїuk_UK
dc.subjectхарчові продуктиuk_UK
dc.subjectм’ясні консервиuk_UK
dc.subjectтовароведениеuk_UK
dc.subjectконтроль качества продукцииuk_UK
dc.subjectпищевые продуктыuk_UK
dc.subjectмясные консервыuk_UK
dc.titleКонтроль якості м’ясних консервів Сумською торгово - промисловою палатою у супермаркеті ТОВ «ЕКО» м. Суми, та перевірка їх маркуванняuk_UK
dc.title.alternativeКонтроль качества мясных консервов Сумской торгово - промышленной палатой в супермаркете ООО «ЭКО» г. Суммы, и проверка их маркировкиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr03335.pdf
  Restricted Access
1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.