Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1064
Назва: Контроль якості м’ясних консервів Сумською торгово - промисловою палатою у супермаркеті ТОВ «ЕКО» м. Суми, та перевірка їх маркування
Інші назви: Контроль качества мясных консервов Сумской торгово - промышленной палатой в супермаркете ООО «ЭКО» г. Суммы, и проверка их маркировки
Автори: Опаренко, Аліна Сергіївна
Опаренко, Алина Сергеевна
Ключові слова: товарознавство
контроль якості продукції
харчові продукти
м’ясні консерви
товароведение
контроль качества продукции
пищевые продукты
мясные консервы
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет економіки та менеджменту; наук. керівник М. П. Головко
Короткий огляд (реферат): Нині на Україні працює велика кількість підприємств, що випускають м’ясні консерви, асортимент їх продукції дуже різноманітний, проте якість часто не відповідає вимогам до цих продовольчих товарів.
Опис: Сейчас на Украине работает большое количество предприятий, выпускающих мясные консервы, ассортимент их продукции очень разнообразен, однако качество часто не соответствует требованиям к этим продовольственных товаров.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1064
Розташовується у зібраннях:Економіки та менеджменту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
opr03335.pdf
  Restricted Access
1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.