Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1080
Title: Проведення контролю якості йогуртів Управлінням по захисту прав споживачів у мережі супермаркетів ТОВ «ЕКО» м. Суми та визначення їх конкурентоспроможності
Other Titles: Проведення контролю якості йогуртів Управлінням по захисту прав споживачів у мережі супермаркетів ТОВ «ЕКО» м. Суми та визначення їх конкурентоспроможності
Authors: Таргунжіді, Олександра Ігорівна
Таргунжиди, Александра Игоревна
Keywords: товарознавство
харчові продукти
контроль якості продукції
молочні продукти
товароведение
пищевые продукты
контроль качества продукции
молочные продукты
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет економіки та менеджменту; наук. керівник М. П. Головко
Abstract: Молочні підприємства виробляють широкий асортимент йогуртів, який постійно оновлюється. Враховуючи ринкові дослідження , слід зазначити, що попит на цей продукт самий стабільний і він постійно зростає. Разом з тим, останнім часом якість молочних продуктів викликає багато нарікань, що пов’язане з неякісною сировиною, її фальсифікацією, порушенням технології виготовлення молочних продуктів.
Description: Молочные предприятия производят широкий ассортимент йогуртов, который постоянно обновляется. Учитывая рыночные исследования, следует отметить, что спрос на этот продукт самый стабильный и он постоянно растет. Вместе с тем, в последнее время качество молочных продуктов вызывает много нареканий, что связано с некачественной сырьем, ее фальсификацией, нарушением технологии изготовления молочных продуктов.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1080
Appears in Collections:Економіки та менеджменту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
opr0334E.pdf
  Restricted Access
2,22 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.