Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10814
Title: Фізико-хімічні та органолептичні властивості м’яса відгодівельного молодняку використання свиней в залежності від варіанту міжгенетичних поєднань
Other Titles: Physico-chemical and organoleptic properties of the meat of fattening young animals using pigs depending on the variant of intergenetic combinations
Authors: Попсуй, В’ячеслав Васильович
Корж, Ольга Василівна
Popsuy, Vyacheslav Vasilyevich
Korzh, Olga Vasilievna
Keywords: приріст
жива маса
схема годівлі
gain
live weight
feeding scheme
Issue Date: 2022
Citation: Попсуй В. В. Фізико-хімічні та органолептичні властивості м’яса відгодівельного молодняку використання свиней в залежності від варіанту міжгенетичних поєднань [Електронний ресурс] / В. В. Попсуй, О. В. Корж // Перспективи розвитку науки, освіти і технологій в контексті євроінтеграції : збірник доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, (Кропивницький, 12 жовтня 2022 р.). – Кропивницький, 2022. – С. 47-49. – Режим доступу : http://www.economics.in.ua/2022/09/12-2022.html. – Заголовок з екрану.
Abstract: За результатами експерименту встановлено тенденційні особливості, притаманні кожному генотипу, але не виявлено значних недоліків фізико-хімічних та дегустаційних особливостей у зразках м’яса, яке може в подальшому використовуватися для виготовлення кулінарних та ковбасних виробів.
Description: According to the results of the experiment, the tendentious features characteristic of each genotype were established, but no significant physico-chemical and tasting features were found in the meat samples, which can be used in the future for the production of culinary and sausage products.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10814
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.