Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11063
Назва: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет конференції присвяченої 45-річчю створення Сумського національного аграрного університету «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : історія, проблеми, перспективи»
Інші назви: Materials of the All-Ukrainian scientific and practical internet conference dedicated to the 45th anniversary of the Sumy National Agrarian University "Technology of production and processing of livestock products : history, problems, prospects"
Ключові слова: тези доповідей науково-практичної конференції
abstracts of scientific and practical conference reports
Дата публікації: 2022
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет конференції присвяченої 45-річчю створення Сумського національного аграрного університету «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : історія, проблеми, перспективи» [Електронний ресурс] / Сумський національний аграрний університет, (20 травня 2022 р.). – Суми, 2022. – 85 с.
Короткий огляд (реферат): У збірку увійшли тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет конференції присвяченої 45-річчю створення Сумського національного аграрного університету: «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва : історія, проблеми, перспективи».
Опис: The collection includes theses of reports of the All-Ukrainian scientific and practical internet conference dedicated to the 45th anniversary of the Sumy National Agrarian University: "Technology of production and processing of animal husbandry products: history, problems, prospects".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11063
Розташовується у зібраннях:Інше

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЕЗИ_до_45-рiччя_створення_СНАУ.-25.05.22.pdf1,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.