Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11266
Назва: Аналіз сучасних трендів у виробництві безалкогольних напоїв із використанням нетрадиційної рослинної сировини
Інші назви: Analysis of modern trends in the production of non-alcoholic beverages using non-traditional plant raw materials
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталія Володимирівна
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Bozhko, Natalia Volodymyrivna
Ключові слова: функціональні безалкогольні напої
нетрадиційна сировина
рослинні екстракти
functional soft drinks
non-traditional raw materials
plant extracts
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Тищенко В. І. Аналіз сучасних трендів у виробництві безалкогольних напоїв із використанням нетрадиційної рослинної сировини [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Таврійський науковий вісник. – Сер. «Технічні науки». – Кропивницький, 2023. – № 1. – С. 114-124.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження був аналіз сучасних інноваційних трендів у розробці безалкогольних напоїв. Встановлено, що на сьогоднішній день основною тенденцією розвитку ринку безалкогольних напоїв є розроблення і впровадження технологій на основі екстрактів різноманітної рослинної сировини.
Опис: The aim of the study was to analyze modern innovative trends in the development of non-alcoholic beverages. It has been established that today the main trend in the development of the soft drinks market is the development and implementation of technologies based on extracts of various plant raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11266
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Таврійський_ТИщенко.pdf402,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.