Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11267
Title: Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork
Other Titles: Порівняльний аналіз хімічного складу, функціонально-технологічних, реологічних та антиоксидантних властивостей м’яса дикого кабана (Sus scrofa) та свинини домашньої
Authors: Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Marynin, Andriy Ivanovich
Matsuk, Yuliia Anatoliivna
Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Марінін, Андрій Іванович
Мацук, Юлія Анатоліївна
Keywords: wild boar meat
functional properties
antioxidant properties
м'ясо дикого кабана
реологічні властивості
функціонально-технологічні властивості
Issue Date: 2023
Citation: Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork [Electronic resource] / N. V. Bozhko, V. I. Tischenko, V. M. Pasichnyi [and athers] // Acta Sci. Pol. Technol. Aliment. – 2023. – № 22 (3). – Р. 257-266. – Режим доступу : https://doi.org/10.17306/J.AFS.2023.1144. – Заголовок з екрану.
Abstract: The aim of this work was to study the functional-technological, structural-mechanical, antioxidant properties of wild boar meat as a perspective the of meat for meat processing and its comparative assessment with the meat of pigs grown in industrial conditions.
Description: Метою роботи було дослідження функціонально-технологічних, структурно-механічних, антиокислювальних властивостей м’яса дикого кабана та його порівняльна оцінка з м’ясом свиней, вирощених у промислових умовах.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11267
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття_Польща_Тищенко.pdf454,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.