Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11271
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Наталія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, Олена Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N. | - |
dc.contributor.author | Tkachenko, O. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-03T07:13:38Z | - |
dc.date.available | 2024-01-03T07:13:38Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Болгова Н. Використання екстракту чорниці у виробництві вершкового масла [Електронний ресурс] / Н. Болгова, О. Ткаченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 16 листопада 2023 р.). – К. : НУХТ, 2023. – С. 48-50. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11271 | - |
dc.description | Due to the seasonal availability and limited shelf life of blueberries, bioactive products obtained from them have become functional food products. That is why new developments of food products, especially for general consumption, which include blueberries directly or in a processed form are relevant and economically justified. Analyzing the results of the work of the tasting commission, we can conclude that the second sample, from the point of view of consumer commitment, is optimal and requires further research into physico-chemical and microbiological indicators. | uk_UA |
dc.description.abstract | Через сезонну доступність, обмежений термін зберігання чорниці, біоактивні продукти, отримані з неї, стали функціональними продуктами харчування. Саме тому нові розробки харчових продуктів, особливо загального вжитку, що включають чорницю безпосередньо або у переробленому вигляді є актуальними та економічно обґрунтованими. Аналізуючи результати роботи дегустаційної комісії можна зробити висновок, що другий зразок, з точки зору споживчої прихильності, є оптимальним та потребує подальших досліджень фізико-хімічних та мікробіологічних показників. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | чорниця | uk_UA |
dc.subject | екстракт | uk_UA |
dc.subject | вершкове масло | uk_UA |
dc.subject | blueberry | uk_UA |
dc.subject | extract | uk_UA |
dc.subject | butter | uk_UA |
dc.title | Використання екстракту чорниці у виробництві вершкового масла | uk_UA |
dc.title.alternative | The use of blueberry extract in the production of butter | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н., Ткаченко О..pdf | 380,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.