Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1130
Title: Формування системи управління процесом реінжинірингу в аграрному підприємстві
Other Titles: Формирование системы управления процессом реинжиниринга в аграрном предприятии
Authors: Полтавський, С. К.
Полтавский, С. К.
Poltavsiy, S. K.
Keywords: інновації
лідерство
инновации
лидерство
Issue Date: 2012
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Полтавський С. К. Формування системи управління процесом реінжинірингу в аграрному підприємстві [Електронний ресурс] / С. К. Полтавський // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 11(54). – С. 73-76.
Abstract: Формування системи управління процесом реінжинірингу в аграрному підприємстві. В статті висвітлені питання управління процесом реінжинірингу на підприємстві, визначені елементи системи управління і алгоритм управління, надані рекомендації щодо методів управління формуванням і реалізацією процесу реінжинірингу. Формирование системы управления процессом реинжиниринга в аграрном предприятии. Полтавский С.К. В статье освещены вопросы управления процессом реинжиниринга на предприятии, определенные элементы системы управления и алгоритм управления, предоставлены рекомендации, относительно методов управления формирования и реализации процесса реинжиниринга.
Description: Building the system to manage the process of reengineering at agricultural enterprise. Poltavskiy, S.K. The article sheds light on how to manage the process of re-engineering at an enterprise, defines the elements of the management system and the algorithm of management, and gives recommendations on how to coordinate set-up and execution of reengineering process.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1130
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf308,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.