Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11679
Назва: | Стан і перспективи розвитку готельного бізнесу м. Суми на прикладі SOFA CLUB HOTEL&SPА |
Інші назви: | The state and prospects for the development of the hotel business in Sumy using the example of SOFA CLUB HOTEL&SPA |
Автори: | Коваленко, Олександр Вікторович Зякун, Катерина Сергіївна Kovalenko, Oleksandr Viktorovich Zyakun, Kateryna Serhiivna |
Ключові слова: | туризм готельно-ресторанний бізнес готельна справа tourism hotel and restaurant business hotel business |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Коваленко О. В. Стан і перспективи розвитку готельного бізнесу м. Суми на прикладі SOFA CLUB HOTEL&SPА [Електронний ресурс] / О. В. Коваленко, К. С. Зякун // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, (2 листопада 2023 р.). – Харків : Державний біотехнологічний університет, 2023. – С. 281-282. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі зазначено, що сфера обслуговування в готельному бізнесі є невід’ємною та важливою складовою конкурентоспроможності готелів та інших закладів розміщення. У роботі також зазначено, що якість обслуговування визначає задоволення гостей, створює неповторний досвід перебування та впливає на їхнє рішення повернутися в майбутньому або порекомендувати готель іншим. Автори зазначають, що ця сфера стає ключовою для залучення і утримання клієнтів та визначає позиціонування готелю на ринку. |
Опис: | The paper states that the service sphere in the hotel business is an integral and important component of the competitiveness of hotels and other accommodation facilities. The paper also states that service quality determines guest satisfaction, creates a unique stay experience, and influences their decision to return in the future or recommend the hotel to others. The authors note that this area becomes key for attracting and retaining customers and determines the positioning of the hotel on the market. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11679 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коваленко_Зякун_тези.pdf | 142,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.