Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1168| Назва: | Формування рубцевої ферментації у телят та її корекція |
| Інші назви: | Формирование рубцовой ферментации у телят и её коррекция |
| Автори: | Бутов, Олексій Вікторович Бутов, Алексей Викторович |
| Ключові слова: | рецептори ротової порожнини травлення рецепторы ротовой полости пищеварение |
| Дата публікації: | 2013 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник М. Д. Камбур |
| Короткий огляд (реферат): | Травлення - найважливіша функція тваринного організму. Знання закономірностей і взаємозв'язків різноманітних процесів, яке забезпечує виконання цієї функції, повинно складати єдине ціле змісту біології харчування тварин. Біологія харчування сільськогосподарських тварин призначена служити науковою основою для створення найбільш здійснених методів розведення і годівлі, направлених на підвищення засвоєння і використання поживних речовин раціонів. |
| Опис: | Пищеварение - важнейшая функция животного организма. Знание закономерностей и взаимосвязей различных процессов, которое обеспечивает выполнение этой функции, должно составлять единое целое содержания биологии питания животных. Биология питания сельскохозяйственных животных предназначена служить научной основой для создания наиболее совершенных методов разведения и кормления, направленных на повышение усвоения и питательных веществ рационов. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1168 |
| Розташовується у зібраннях: | Ветеринарної медицини |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| дипломбутов.pdf Restricted Access | 382,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.