Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1168
Назва: Формування рубцевої ферментації у телят та її корекція
Інші назви: Формирование рубцовой ферментации у телят и её коррекция
Автори: Бутов, Олексій Вікторович
Бутов, Алексей Викторович
Ключові слова: рецептори ротової порожнини
травлення
рецепторы ротовой полости
пищеварение
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник М. Д. Камбур
Короткий огляд (реферат): Травлення - найважливіша функція тваринного організму. Знання закономірностей і взаємозв'язків різноманітних процесів, яке забезпечує виконання цієї функції, повинно складати єдине ціле змісту біології харчування тварин. Біологія харчування сільськогосподарських тварин призначена служити науковою основою для створення найбільш здійснених методів розведення і годівлі, направлених на підвищення засвоєння і використання поживних речовин раціонів.
Опис: Пищеварение - важнейшая функция животного организма. Знание закономерностей и взаимосвязей различных процессов, которое обеспечивает выполнение этой функции, должно составлять единое целое содержания биологии питания животных. Биология питания сельскохозяйственных животных предназначена служить научной основой для создания наиболее совершенных методов разведения и кормления, направленных на повышение усвоения и питательных веществ рационов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1168
Розташовується у зібраннях:Ветеринарної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дипломбутов.pdf
  Restricted Access
382,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.