Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1168
Title: Формування рубцевої ферментації у телят та її корекція
Other Titles: Формирование рубцовой ферментации у телят и её коррекция
Authors: Бутов, Олексій Вікторович
Бутов, Алексей Викторович
Keywords: рецептори ротової порожнини
травлення
рецепторы ротовой полости
пищеварение
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник М. Д. Камбур
Abstract: Травлення - найважливіша функція тваринного організму. Знання закономірностей і взаємозв'язків різноманітних процесів, яке забезпечує виконання цієї функції, повинно складати єдине ціле змісту біології харчування тварин. Біологія харчування сільськогосподарських тварин призначена служити науковою основою для створення найбільш здійснених методів розведення і годівлі, направлених на підвищення засвоєння і використання поживних речовин раціонів.
Description: Пищеварение - важнейшая функция животного организма. Знание закономерностей и взаимосвязей различных процессов, которое обеспечивает выполнение этой функции, должно составлять единое целое содержания биологии питания животных. Биология питания сельскохозяйственных животных предназначена служить научной основой для создания наиболее совершенных методов разведения и кормления, направленных на повышение усвоения и питательных веществ рационов.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1168
Appears in Collections:Ветеринарної медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
дипломбутов.pdf
  Restricted Access
382,15 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.