Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11754
Title: | Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках |
Other Titles: | Study of oxidative processes of semi-cooked sausages in modified casings |
Authors: | Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Божко, Софія Богданівна Маринін, Андрій Іванович Tischenko, Vasyl Ivanovich Bozhko, Natalia Volodymyrovna Pasichnyi, Vasyl Mykolaovich Bozhko, Sofiia Bogdanivna Marinin, Andriy Ivanovich |
Keywords: | ковбасна оболонка екстракти ягід напівкопчені ковбаси sausage casing berry extracts semi-smoked sausages |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний [та ін.] // Наукові праці НУХТ. – 2024. – Т. 30, № 1. – С. 161-170. |
Abstract: | У статті наведено наукове обґрунтування необхідності удосконалення технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас шляхом обробки натуральних оболонок біологічно активними антиоксидантними речовинами з метою підвищення якості продукції, що зберігається. |
Description: | The article provides a scientific justification for the need to improve the technological process of semi-smoked sausage production by treating natural casings with biologically active antioxidant substances to improve the quality of stored products. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11754 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
swnuft_30_1_Tischenko_Bozhko.pdf | 507,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.