Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11754
Title: Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках
Other Titles: Study of oxidative processes of semi-cooked sausages in modified casings
Authors: Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Софія Богданівна
Маринін, Андрій Іванович
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Bozhko, Natalia Volodymyrovna
Pasichnyi, Vasyl Mykolaovich
Bozhko, Sofiia Bogdanivna
Marinin, Andriy Ivanovich
Keywords: ковбасна оболонка
екстракти ягід
напівкопчені ковбаси
sausage casing
berry extracts
semi-smoked sausages
Issue Date: 2024
Publisher: НУХТ
Citation: Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний [та ін.] // Наукові праці НУХТ. – 2024. – Т. 30, № 1. – С. 161-170.
Abstract: У статті наведено наукове обґрунтування необхідності удосконалення технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас шляхом обробки натуральних оболонок біологічно активними антиоксидантними речовинами з метою підвищення якості продукції, що зберігається.
Description: The article provides a scientific justification for the need to improve the technological process of semi-smoked sausage production by treating natural casings with biologically active antioxidant substances to improve the quality of stored products.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11754
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
swnuft_30_1_Tischenko_Bozhko.pdf507,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.