Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1176
Title: Вплив різних методів лікування бешихи свиней на якість і безпечність м'яса
Other Titles: Влияние различных методов лечения рожи свиней на качество и безопасность мяса
Authors: Войтенко, Юлія Леонідівна
Войтенко, Юлия Леонидовна
Keywords: інфекційні хвороби
експертиза туш свиней
инфекционные заболевания
экспертиза туш свиней
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет ветеринарної медицини; наук. керівник Р. В. Петров
Abstract: Значний відсоток серед усіх хвороб свиней займають інфекційні хвороби молодняку, що спричинені умовно-патогенною мікрофлорою, а також велике місце займає бешиха свиней. Це інфекційна хвороба свиней, що уражає тварин у віці 3-12 місяців, що характеризується за гострого перебігу септицемією і запальною еритемою шкіри, за хронічного – виразкові та бородавчасті ендокардити, поліартритами та некротичним ураженням шкіри. На бешиху хворіє людина. Також на сьогоднішній день стоять актуально питання якості і безпеки продуктів тваринництва які потрапляють споживачу.
Description: Значительный процент всех болезней свиней занимают инфекционные болезни молодняка, вызванные условно-патогенной микрофлорой, а также большое место занимает рожа свиней. Это инфекционная болезнь свиней, поражающая животных в возрасте 3-12 месяцев, характеризуется при остром течении септицемией и зажигательной эритемой кожи, при хроническом - язвенные и бородавчатые эндокардиты, полиартритами и некротическим поражением кожи.Рожей болеет человек. Также на сегодняшний день стоит актуально вопрос качества и безопасности продуктов животноводства,попадающие потребителю.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1176
Appears in Collections:Ветеринарної медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота Войтенко бешиха свиней.pdf
  Restricted Access
762,51 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.