Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11842
Title: Вплив енергетичних параметрів і часу легування на якість алітованих покриттів, отриманих методом електроіскрового легування
Other Titles: The influence of energy parameters and alloying time on the quality of alite coatings obtained by the method of electrospark alloying
Authors: Гапонова, О. П.
Тарельник, Н. В.
Охріменко, В. О.
Gaponova, O. P.
Tarelnyk, N. V.
Okhrimenko, V. O.
Keywords: електроіскрове легування
шорсткість
покриття
electrospark alloying
coating
electrode
Issue Date: 2023
Citation: Гапонова О. П. Вплив енергетичних параметрів і часу легування на якість алітованих покриттів, отриманих методом електроіскрового легування [Електронний ресурс] / О. П. Гапонова, Н. В. Тарельник, В. О. Охріменко // Матеріали ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем», (Чернігів, 26-23 травня 2023 р.). – Чернігів, 2023. – Т. 2. – С. 57-58.
Abstract: Виявлені резерви для підвищення параметрів якості поверхневих шарів сталевих деталей при алітуванні за рахунок більш досконального дослідження продуктивності процесу ЕІЛ алюмінієвим електродом-інструментом, який є одним з важливих режимів технології алітування. Встановлено, що зменшення продуктивності процесу ЕІЛ сприяє погіршенню параметрів якості покриттів.
Description: Reserves have been identified for improving the quality parameters of the surface layers of steel parts during alitting due to a more thorough study of the performance of the EIL process with an aluminum electrode-tool, which is one of the important modes of the alitting technology. It was established that the decrease in the productivity of the EIL process contributes to the deterioration of the quality parameters of the coatings.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11842
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези 1_Тарельник Н.В..pdf440,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.