Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11955
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихалко, О. Г.-
dc.contributor.authorMikhalko, O. H.-
dc.date.accessioned2024-07-22T11:48:34Z-
dc.date.available2024-07-22T11:48:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМихалко О. Г. Залежність забійних якостей туш від передзабійної маси свиней за їх відгодівлі в умовах промислового свинарського комплексу [Електронний ресурс] / О. Г. Михалко // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених та спеціалістів «Інтеграція наукового потенціалу України в галузі тваринництва в європейський простір», (Полтава, 3 листопада 2023 р.). – Полтава, 2023. – С. 14-16.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11955-
dc.descriptionRaising pigs to a pre-slaughter live weight of 115 kg due to better intensity of their growth in the conditions of an industrial industrial complex will allow to obtain a higher yield of meat both due to an increase in the slaughter weight and due to an increase in the thickness of the longest back muscle in the herd. However, it is necessary to pay attention to the fact that an increase in the mass of the carcass will lead to an increase in the thickness of bacon in the carcass, which can affect its quality, and, accordingly, the consumer assessment and sales price.uk_UA
dc.description.abstractВирощування свиней до передзабійної живої маси 115 кг за рахунок кращої інтенсивності їх росту в умовах промислового індустріального комплексу дозволить отримати вищий вихід м’яса як за рахунок збільшення забійної маси, так і за рахунок підвищення товщини найдовшого м’яза спини у поголів’я. Однак, необхідно звернути увагу, що зростання маси забою призведе до росту товщини шпику в туші, що може вплинути на її класність, а відповідно і споживчу оцінку та реалізаційну ціну.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectтічкаuk_UA
dc.subjectтривалість попередньої лактаціїuk_UA
dc.subjectвагітністьuk_UA
dc.subjectoestrusuk_UA
dc.subjectdurations of previous lactationuk_UA
dc.subjectpregnancyuk_UA
dc.titleЗалежність забійних якостей туш від передзабійної маси свиней за їх відгодівлі в умовах промислового свинарського комплексуuk_UA
dc.title.alternativeDependence of the slaughter qualities of carcasses on the pre-slaughter weight of pigs during their fattening in the conditions of an industrial pig complexuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.