Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12007
Назва: Визначення впливу температури та вологості на питомий електричний опір фруктової сировини
Інші назви: Determination of the influence of temperature and humidity on the resistance of fruit raw materials
Автори: Савойський, Олександр Юрійович
Savoiskyi, Oleksandr
Ключові слова: яблучна сировина
конвективне сушіння
комбіноване сушіння
apple raw materials
convective drying
combined drying
Дата публікації: 2023
Видавництво: НУБіП
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю. Визначення впливу температури та вологості на питомий електричний опір фруктової сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Проблеми сучасної енергетики і автоматики в системі природокористування (теорія, практика, історія, освіта) : матеріали Х Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 19 жовтня, 2023 р.). – Київ : НУБіП, 2023. – С. 103.
Короткий огляд (реферат): Отримано рівняння залежності величини питомого електричного опору яблучної сировини від її вологовмісту та температури для досліджуваних сортів яблук. Отримані результати зміни величини питомого опору дають необхідні дані для розробки енергозберігаючого технологічного апарату сушіння фруктів та вибору оптимальних умов обробки із дотриманням показників якості.
Опис: The equation of the dependence of the specific electrical resistance of apple raw materials on its moisture content and temperature for the studied apple varieties was obtained. The obtained results of the change in the value of the specific resistance provide the necessary data for the development of an energy-saving technological device for drying fruits and the selection of optimal processing conditions in compliance with quality indicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12007
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2. Савойський. ВИЗНАЧЕННЯ ВПЛИВУ ТЕМПЕРАТУРИ ТА ВОЛОГОСТІ.pdf155,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.