Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12039
Назва: Енергозберігаючий спосіб комбінованого сушіння плодоовочевої сировини з використанням прямого електронагріву та ультразвуку
Інші назви: Energy-saving method for combined drying of fruits and vegetables raw materials using direct electric heating and ultrasound
Автори: Савойський, Олександр Юрійович
Сіренко, Віктор Федорович
Вольвач, Тетяна Сергіївна
Savoiskyi, Oleksandr
Sirenko, Viktor
Volvach, Tetiana
Ключові слова: комбіноване сушіння
ультразвукова обробка
конвективний нагрів
combined drying
ultrasonic treatment
convective heating
Дата публікації: 2023
Видавництво: Технологічний центр
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю. Енергозберігаючий спосіб комбінованого сушіння плодоовочевої сировини з використанням прямого електронагріву та ультразвуку [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський, В. Ф. Сіренко, Т. С. Вольвач // XІІ Наукова конференція «Наукові підсумки 2023 року» : збірка наукових тез. – Харків : Технологічний центр, 2023. – С. 24.
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження в роботі є процес комбінованого сушіння плодоовочевої сировини з використанням прямого електричного нагріву та ультразвукової попередньої обробки. Отримані результати вказують на необхідність розробки узагальнених підходів при створенні та розробці комбінованих багатостадійних тепломасообмінних процесів.
Опис: The object of research in the paper is the process of combined drying of fruit and vegetable raw materials using direct electric heating and ultrasonic pretreatment. The obtained results indicate the need to develop generalized approaches in the creation and development of combined multistage heat and mass transfer processes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12039
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.