Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12039
Title: Енергозберігаючий спосіб комбінованого сушіння плодоовочевої сировини з використанням прямого електронагріву та ультразвуку
Other Titles: Energy-saving method for combined drying of fruits and vegetables raw materials using direct electric heating and ultrasound
Authors: Савойський, Олександр Юрійович
Сіренко, Віктор Федорович
Вольвач, Тетяна Сергіївна
Savoiskyi, Oleksandr
Sirenko, Viktor
Volvach, Tetiana
Keywords: комбіноване сушіння
ультразвукова обробка
конвективний нагрів
combined drying
ultrasonic treatment
convective heating
Issue Date: 2023
Publisher: Технологічний центр
Citation: Савойський О. Ю. Енергозберігаючий спосіб комбінованого сушіння плодоовочевої сировини з використанням прямого електронагріву та ультразвуку [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський, В. Ф. Сіренко, Т. С. Вольвач // XІІ Наукова конференція «Наукові підсумки 2023 року» : збірка наукових тез. – Харків : Технологічний центр, 2023. – С. 24.
Abstract: Об’єктом дослідження в роботі є процес комбінованого сушіння плодоовочевої сировини з використанням прямого електричного нагріву та ультразвукової попередньої обробки. Отримані результати вказують на необхідність розробки узагальнених підходів при створенні та розробці комбінованих багатостадійних тепломасообмінних процесів.
Description: The object of research in the paper is the process of combined drying of fruit and vegetable raw materials using direct electric heating and ultrasonic pretreatment. The obtained results indicate the need to develop generalized approaches in the creation and development of combined multistage heat and mass transfer processes.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12039
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.