Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12059
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІвченко, Вікторія Дмитрівна-
dc.contributor.authorШвець, Ольга Григорівна-
dc.contributor.authorIvchenko, V. D.-
dc.contributor.authorShvets, O. G.-
dc.date.accessioned2024-08-01T07:05:17Z-
dc.date.available2024-08-01T07:05:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІвченко В. Д. Розвиток критичного мислення студентів під час рефрактометричного дослідження вмісту цукрози в харчових продуктах [Електронний ресурс] / В. Д. Івченко, О. Г. Швець // Сучасні проблеми біології, екології та хімії: Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, (Запоріжжя, 25-27 квітня 2024 р.) / Запорізький національний університет. – Запоріжжя : Поліграфічний центр «CopyArt», 2024. – С. 273-276.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12059-
dc.descriptionThe article substantiates the important role of chemical knowledge in the formation of students' critical thinking. The results of the experiment on determining the sugar content in popular carbonated beverages and fruits by refractometric method are considered and analyzed.uk_UA
dc.description.abstractУ статті обґрунтовано важливу роль хімічних знань у формуванні критичного мислення студентів. Розглянуто і проаналізовано результати експерименту по визначенню вмісту цукру в популярних газованих напоях та фруктах методом рефрактометрії.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherПоліграфічний центр «CopyArt»uk_UA
dc.subjectнавчання хіміїuk_UA
dc.subjectстуденти біотехнологиuk_UA
dc.subjectкритичне мисленняuk_UA
dc.subjectteaching chemistryuk_UA
dc.subjectbiotechnology studentsuk_UA
dc.subjectcritical thinkinguk_UA
dc.titleРозвиток критичного мислення студентів під час рефрактометричного дослідження вмісту цукрози в харчових продуктахuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of critical thinking of students during determination of sucrose content in food by refractometric methoduk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Швець Івченко 2.pdf269,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.