Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12059
Title: Розвиток критичного мислення студентів під час рефрактометричного дослідження вмісту цукрози в харчових продуктах
Other Titles: Development of critical thinking of students during determination of sucrose content in food by refractometric method
Authors: Івченко, Вікторія Дмитрівна
Швець, Ольга Григорівна
Ivchenko, V. D.
Shvets, O. G.
Keywords: навчання хімії
студенти біотехнологи
критичне мислення
teaching chemistry
biotechnology students
critical thinking
Issue Date: 2024
Publisher: Поліграфічний центр «CopyArt»
Citation: Івченко В. Д. Розвиток критичного мислення студентів під час рефрактометричного дослідження вмісту цукрози в харчових продуктах [Електронний ресурс] / В. Д. Івченко, О. Г. Швець // Сучасні проблеми біології, екології та хімії: Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, (Запоріжжя, 25-27 квітня 2024 р.) / Запорізький національний університет. – Запоріжжя : Поліграфічний центр «CopyArt», 2024. – С. 273-276.
Abstract: У статті обґрунтовано важливу роль хімічних знань у формуванні критичного мислення студентів. Розглянуто і проаналізовано результати експерименту по визначенню вмісту цукру в популярних газованих напоях та фруктах методом рефрактометрії.
Description: The article substantiates the important role of chemical knowledge in the formation of students' critical thinking. The results of the experiment on determining the sugar content in popular carbonated beverages and fruits by refractometric method are considered and analyzed.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12059
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Швець Івченко 2.pdf269,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.