Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12085
Title: | Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання |
Other Titles: | Development of bread technology with increased biological value and extended shelf life |
Authors: | Демидова, Є. В. Самілик, М. М. Demydova, E. V. Samilik, M. M. |
Keywords: | хліб консерванти похідні переробки горобини bread preservatives rowan processing derivatives |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Демидова Є. В. Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 7 листопада 2023 р.). – Київ, 2023. – С. 93-95. |
Abstract: | Хліб є одним із найпопулярніших харчових продуктів у світі. Проте, термін його придатності до споживання становить лише 36 годин. Розроблена технологія виготовлення збагаченого хліба похідними переробки горобини із обдирного житнього борошна. |
Description: | Bread is one of the most popular food products in the world. However, its shelf life is only 36 hours. A technology has been developed for the production of enriched bread with rowan processing derivatives from rowan hulled rye flour. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12085 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.