Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12085
Title: Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання
Other Titles: Development of bread technology with increased biological value and extended shelf life
Authors: Демидова, Є. В.
Самілик, М. М.
Demydova, E. V.
Samilik, M. M.
Keywords: хліб
консерванти
похідні переробки горобини
bread
preservatives
rowan processing derivatives
Issue Date: 2023
Citation: Демидова Є. В. Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 7 листопада 2023 р.). – Київ, 2023. – С. 93-95.
Abstract: Хліб є одним із найпопулярніших харчових продуктів у світі. Проте, термін його придатності до споживання становить лише 36 годин. Розроблена технологія виготовлення збагаченого хліба похідними переробки горобини із обдирного житнього борошна.
Description: Bread is one of the most popular food products in the world. However, its shelf life is only 36 hours. A technology has been developed for the production of enriched bread with rowan processing derivatives from rowan hulled rye flour.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12085
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf193,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.