Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12152
Title: Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи
Other Titles: Technology of pasta enriched with sea buckthorn processing products
Authors: Демидова, Є. В.
Самілик, М. М.
Demydova, E. V.
Samilik, M. M.
Keywords: Hippophae rhamnoides L
макаронні вироби
порошкові харчові добавки
Hippophae rhamnoides L
pasta
powdered food additives
Issue Date: 2023
Publisher: НУХТ
Citation: Демидова Є. В. Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 16 листопада 2023 р.). – Київ : НУХТ, 2023. – С. 97-99.
Abstract: Одним з пріоритетних напрямків розвитку асортименту макаронів є виготовлення виробів із підвищеною харчовою та біологічною цінністю за рахунок застосування нетрадиційної сировини. Дикорослі ягоди є джерелом біологічно активних речовин. Вони мають доведений позитивний фізіологічний вплив на організм людини. В якості сировини для виробництва рослинних харчових добавок запропоновано використовувати похідні переробки обліпихи звичайної Hippophae rhamnoides L.
Description: One of the priority directions of development of the pasta assortment is the production of products with increased nutritional and biological value due to the use of non-traditional raw materials. Wild berries are a source of biologically active substances. They have a proven positive physiological effect on the human body. It is proposed to use the derivatives of sea buckthorn processing Hippophae rhamnoides L. as raw materials for the production of herbal food supplements.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12152
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf592,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.