Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12159
Назва: Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні
Інші назви: Prospects for the use of Sorbus aucuparia powder in the production of breadcrumbs
Автори: Демидова, Є. В.
Самілик, М. М.
Буяло, Є. С.
Demidova, E. V.
Samilik, M. M.
Buyalo, E. S.
Ключові слова: грісіні
Sorbus aucuparia
біологічна цінність
grisini
Sorbus aucuparia
biological value
Дата публікації: 2024
Видавництво: NUFT
Бібліографічний опис: Демидова Є. В. Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик, Є. С. Буяло // 90th International scientific conference of young scientist and students «Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution», (April, 11-12, 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1.
Короткий огляд (реферат): Хлібні палички або грісіні є популярними італійськими хлібобулочними виробами, які також широко вживаються в інших країнах Європейського союзу. Створення органічних хлібобулочних виробів, зокрема грисіні, збагачених біологічно активними речовинами рослинної сировини, є дуже перспективним напрямком розвитку у харчовій промисловості.
Опис: Breadsticks or grissini are popular Italian bakery products that are also widely consumed in other countries of the European Union. The creation of organic bakery products, in particular grissini, enriched with biologically active substances from plant materials, is a very promising area of development in the food industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12159
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf148,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.