Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12159
Title: | Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні |
Other Titles: | Prospects for the use of Sorbus aucuparia powder in the production of breadcrumbs |
Authors: | Демидова, Є. В. Самілик, М. М. Буяло, Є. С. Demidova, E. V. Samilik, M. M. Buyalo, E. S. |
Keywords: | грісіні Sorbus aucuparia біологічна цінність grisini Sorbus aucuparia biological value |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | NUFT |
Citation: | Демидова Є. В. Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик, Є. С. Буяло // 90th International scientific conference of young scientist and students «Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution», (April, 11-12, 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1. |
Abstract: | Хлібні палички або грісіні є популярними італійськими хлібобулочними виробами, які також широко вживаються в інших країнах Європейського союзу. Створення органічних хлібобулочних виробів, зокрема грисіні, збагачених біологічно активними речовинами рослинної сировини, є дуже перспективним напрямком розвитку у харчовій промисловості. |
Description: | Breadsticks or grissini are popular Italian bakery products that are also widely consumed in other countries of the European Union. The creation of organic bakery products, in particular grissini, enriched with biologically active substances from plant materials, is a very promising area of development in the food industry. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12159 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.