Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12159
Title: Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні
Other Titles: Prospects for the use of Sorbus aucuparia powder in the production of breadcrumbs
Authors: Демидова, Є. В.
Самілик, М. М.
Буяло, Є. С.
Demidova, E. V.
Samilik, M. M.
Buyalo, E. S.
Keywords: грісіні
Sorbus aucuparia
біологічна цінність
grisini
Sorbus aucuparia
biological value
Issue Date: 2024
Publisher: NUFT
Citation: Демидова Є. В. Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисіні [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик, Є. С. Буяло // 90th International scientific conference of young scientist and students «Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution», (April, 11-12, 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1.
Abstract: Хлібні палички або грісіні є популярними італійськими хлібобулочними виробами, які також широко вживаються в інших країнах Європейського союзу. Створення органічних хлібобулочних виробів, зокрема грисіні, збагачених біологічно активними речовинами рослинної сировини, є дуже перспективним напрямком розвитку у харчовій промисловості.
Description: Breadsticks or grissini are popular Italian bakery products that are also widely consumed in other countries of the European Union. The creation of organic bakery products, in particular grissini, enriched with biologically active substances from plant materials, is a very promising area of development in the food industry.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12159
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf148,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.