Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12171
Title: | Особливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України |
Other Titles: | Features of the formation of protein and fat content in soybeans depending on the variety and fertilizer rates in the North-Eastern Forest Steppe of Ukraine |
Authors: | Дудка, Ангеліна Анатоліївна Dudka, Anhelina Anatolievna |
Keywords: | соя добрива якість зерна soybeans fertilizers grain quality |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | SPC «Sciconf.com.ua» |
Citation: | Дудка А. А. Особливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України [Електронний ресурс] / А. А. Дудука // The 4th International scientific and practical conference «Perspectives of contemporary science : theory and practice», (May 26-28, 2024). – Lviv : SPC «Sciconf.com.ua», 2024. – С. 39. |
Abstract: | Представлені результати досліджень в умовах Лівобережного Лісостепу України з вивчення впливу внесення добрив на якісні показники зерна різних сортів сої. |
Description: | The results of research in the conditions of the Left Bank Forest-Steppe of Ukraine on the study of the effect of fertilizer application on the quality indicators of grain of various soybean varieties are presented. |
URI: | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12171 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.