Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12171
Title: Особливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України
Other Titles: Features of the formation of protein and fat content in soybeans depending on the variety and fertilizer rates in the North-Eastern Forest Steppe of Ukraine
Authors: Дудка, Ангеліна Анатоліївна
Dudka, Anhelina Anatolievna
Keywords: соя
добрива
якість зерна
soybeans
fertilizers
grain quality
Issue Date: 2024
Publisher: SPC «Sciconf.com.ua»
Citation: Дудка А. А. Особливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України [Електронний ресурс] / А. А. Дудука // The 4th International scientific and practical conference «Perspectives of contemporary science : theory and practice», (May 26-28, 2024). – Lviv : SPC «Sciconf.com.ua», 2024. – С. 39.
Abstract: Представлені результати досліджень в умовах Лівобережного Лісостепу України з вивчення впливу внесення добрив на якісні показники зерна різних сортів сої.
Description: The results of research in the conditions of the Left Bank Forest-Steppe of Ukraine on the study of the effect of fertilizer application on the quality indicators of grain of various soybean varieties are presented.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12171
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf719,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.