Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12207
Title: Організаційно-правове регулювання сертифікації органічного виробництва
Other Titles: Organizational and legal regulation of organic production certification
Authors: Петрова, Наталія Олександрівна
Petrova, Nataliia Oleksandrivna
Keywords: організаційно-правове регулювання
сертифікація
органічне виробництво
organizational and legal regulation
certification
organic production
Issue Date: 2024
Publisher: ФОП Шпак В.Б.
Citation: Петрова Н. О. Організаційно-правове регулювання сертифікації органічного виробництва [Електронний ресурс] / Н. О. Петрова // Актуальні дослідження правової та історичної науки : матеріали Міжнародної наукової інтернет-конференції, (Тернопіль, Україна – Ополе, Польща, 16-17 травня 2024 р.). – Тернопіль : ФОП Шпак В.Б., 2024. – С. 82-85. – Режим доступу : https://www.lex-line.com.ua/?go=full_article&id=3857. – Заголовок з екрану.
Abstract: Досліджено організаційно-правове регулювання сертифікації органічного виробництва. Встановлено особливості проведення сертифікації органічного виробництва. Для того, щоб продукція мала статус органічної, необхідно дотримуватися встановлених правил під час вирощування, виробництва. Діяльність щодо вирощування, виробництва такої продукції повинна бути обов’язково сертифікованою, відповідати вимогам законодавства. Охарактеризовано особливості законодавства у сфері сертифікації органічного виробництва та/або обігу органічної продукції. Виявлено особливості функціонування, реєстрації органів сертифікації, державного реєстру операторів та ведення переліку органів іноземної сертифікації.
Description: The organizational and legal regulation of certification of organic production has been studied. The specifics of certification of organic production have been established. In order for products to have the status of organic, it is necessary to follow the established rules during cultivation and production. Activities related to the cultivation and production of such products must be certified and meet the requirements of legislation. The peculiarities of the legislation in the field of certification of organic production and/or circulation of organic products are characterized. Features of functioning, registration of certification bodies, state register of operators and maintenance of the list of foreign certification bodies have been revealed.
URI: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12207
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петрова.pdf428,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.