Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12579
Назва: Перспективи розвитку готельно-ресторанних комплексів та їх використання у туристичній діяльності на прикладі комплексу «Симпозіум»
Інші назви: Prospects for the development of hotel and restaurant complexes and their use in tourist activities on the example of the «Symposium»
Автори: Довгань, Данило Віталійович
Dovhan, Danylo Vitaliyovych
Ключові слова: туризм
індустрія гостинності
готельно-ресторанні комплекси
tourism
hospitality industry
hotel and restaurant complexes
Дата публікації: 2024
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет агротехнологій та природокористування ; наук. керівник О. В. Коваленко
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено сучасний стан готельно-ресторанних комплексів в Україні і особливості їх функціонування. Проаналізовано види послуг гостиничної діяльності та їх вплив на привабливість гостиничних комплексів з економічної точки зору. Проаналізовано напрями співпраці гостинично-ресторанних комплексів із підприємствами туристичного бізнесу. Узагальнено взаємовплив туристичного бізнесу та гостинично-ресторанних комплексів, виокремлено ознаки позитивного та негативного впливу на розвиток туристичної індустрії та готельно-ресторанних комплексів. Проаналізовано структуру готельно-ресторанного комплексу «Симпозіум», надано рекомендації щодо поліпшення його функціонування та можливої співпраці із туристичними агенціями. Зроблено висновок щодо напрямів співпраці готельно-ресторанних комплексів та туристичного бізнесу серед яких актуальними вважаються надання готельно-ресторанними комплексами інтегрованих послуг, що включають проживання, харчування та розваги, що сприяє зручності для гостей та підвищує їх задоволення від подорожі, співраця туристичних агентств та готельно-ресторанні комплекси у маркетингових кампаніях для просування туристичних пакетів та послуг, що дозволяє залучати більше клієнтів та збільшувати прибуток.
Опис: The work examines the current state of hotel and restaurant complexes in Ukraine and the peculiarities of their functioning. The types of hotel services and their impact on the attractiveness of hotel complexes from an economic point of view are analyzed. Areas of cooperation between hotel and restaurant complexes and tourism businesses have been analyzed. The mutual influence of the tourist business and hotel-restaurant complexes is summarized, the signs of positive and negative influence on the development of the tourism industry and hotel-restaurant complexes are singled out. The structure of the hotel and restaurant complex «Symposium» was analyzed, recommendations were given to improve its functioning and possible cooperation with travel agencies. A conclusion was made regarding the directions of cooperation between hotel and restaurant complexes and the tourist business, among which the provision of integrated services by hotel and restaurant complexes, including accommodation, food and entertainment, which contributes to the convenience of guests and increases their satisfaction from the trip, is considered relevant, the cooperation of travel agencies and hotel restaurant complexes in marketing campaigns to promote tourist packages and services, which allows to attract more customers and increase profits.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12579
Розташовується у зібраннях:Агротехнологій та природокористування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна бакалаврська робота Довганя Данила Віталійовича.pdf
  Restricted Access
1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.