Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13481
Title: Нанотехнології у харчовій промисловості
Other Titles: Nanotechnology in the food industry
Authors: Біловодська, Марина
Bilovodska, Marina
Keywords: наноматеріали
нанотехнології
харчові продукти
nanobiotechnology
nanomaterials
nanobiosensors
Issue Date: 2024
Publisher: Сумський державний університет
Citation: Біловодська М. Б. Нанотехнології у харчовій промисловості [Електронний ресурс] / М. Б. Біловодська // Матеріали XV студентської конференції «Перший крок у науку», (Суми, 18 травня 2024 р.). – Суми : Сумський державний університет, 2024 – С. 233.
Abstract: Висвітлені особливості використання наноматеріалів на різних етапах виготовлення харчових продуктів: підготовки сировини, її переробки, виготовлення пакувальних матеріалів. Нанотехнології у харчовій промисловості покращують якість та біологічну цінність харчових продуктів, що має позитивний вплив на здоров’я людини.
Description: The features of the use of nanomaterials at different stages of food production are highlighted: preparation of raw materials, its processing, production of packaging materials. Nanotechnologies in the food industry improve the quality and biological value of food products, which has a positive effect on human health.
URI: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13481
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нанотехнології в харч.пром._тези.pdf149,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.