Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1358
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКіндя, В. І.-
dc.contributor.authorБілогубець, А. В.-
dc.contributor.authorКиндя, В. И.-
dc.contributor.authorБелогубец, А. В.-
dc.contributor.authorKindia, V. I.-
dc.contributor.authorBelogubec, A. V.-
dc.date.accessioned2013-10-14T11:53:45Z-
dc.date.available2013-10-14T11:53:45Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКіндя В. І. Вплив мікронізації на хімічний склад зерна сої та кукурудзи [Електронний ресурс] / В. І. Кіндя, А. В. Білогубець // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 7(23). – С. 145-148.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1358-
dc.descriptionResearches of chemical composition of soyas and corn are conducted before and after micronization. The results that we got showed that it is necessary to conduct researches of chemical composition of legumes each party before and after micronization.uk_UK
dc.description.abstractПроведено дослідження хімічного складу соєвих бобів та кукурудзи до і після їх мікронізації. Отримані результати показали, що необхідно проводити дослідження хімічного складу зернобобових кожної партії як до мікронізації, так і після неї. Проведены исследования химического состава соевых бобов и кукурузы до и после их микронизации. Полученные результаты показали, что необходимо проводить исследования химического состава зернобобовых каждой партии как до микронизации, так и после неё.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectпоживна цінністьuk_UK
dc.subjectзернобобовіuk_UK
dc.subjectметоди обробки кормівuk_UK
dc.subjectпитательная ценностьuk_UK
dc.subjectзернобобовыеuk_UK
dc.subjectметоды обработки кормовuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.subjectlegumesuk_UK
dc.subjectfood processing methodsuk_UK
dc.titleВплив мікронізації на хімічний склад зерна сої та кукурудзиuk_UK
dc.title.alternativeВлияние микронизации на химический состав зерна сои и кукурузыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35.pdf366,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.