Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1358
Title: Вплив мікронізації на хімічний склад зерна сої та кукурудзи
Other Titles: Влияние микронизации на химический состав зерна сои и кукурузы
Authors: Кіндя, В. І.
Білогубець, А. В.
Киндя, В. И.
Белогубец, А. В.
Kindia, V. I.
Belogubec, A. V.
Keywords: поживна цінність
зернобобові
методи обробки кормів
питательная ценность
зернобобовые
методы обработки кормов
nutritional value
legumes
food processing methods
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Кіндя В. І. Вплив мікронізації на хімічний склад зерна сої та кукурудзи [Електронний ресурс] / В. І. Кіндя, А. В. Білогубець // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 7(23). – С. 145-148.
Abstract: Проведено дослідження хімічного складу соєвих бобів та кукурудзи до і після їх мікронізації. Отримані результати показали, що необхідно проводити дослідження хімічного складу зернобобових кожної партії як до мікронізації, так і після неї. Проведены исследования химического состава соевых бобов и кукурузы до и после их микронизации. Полученные результаты показали, что необходимо проводить исследования химического состава зернобобовых каждой партии как до микронизации, так и после неё.
Description: Researches of chemical composition of soyas and corn are conducted before and after micronization. The results that we got showed that it is necessary to conduct researches of chemical composition of legumes each party before and after micronization.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1358
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf366,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.