Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1363
Title: Генетичні особливості м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції
Other Titles: Генетические особенности мясо-яичных кур улучшенной популяции
Authors: Хвостик, В. П.
Бондаренко, Ю. В.
Хвостик, В. П.
Бондаренко, Ю. В.
Khvostik, V. P.
Bondarenko, Yu. V.
Keywords: морфологічні ознаки яєць
генетична структура
спадковий тягар
морфологические признаки яиц
генетическая структура
наследственный груз
morphological characters of eggs
genetic structure
genetic load
Issue Date: 2013
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Хвостик В. П. Генетичні особливості м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції [Електронний ресурс] / В. П. Хвостик, Ю. В. Бондаренко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 7(23). – С. 200-203.
Abstract: Надано результати вивчення морфологічних ознак яєць, генетичної структури за овопротеїновими локусами, рівня спадкового тягаря у м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції вітчизняної селекції, отриманих внаслідок різноспрямованих схрещувань вихідної субпопуляції з півнями провідних імпортних кросів. Представлены результаты изучения морфологических признаков яиц, генетической структуры за овопротеиновыми локусами, уровня наследственного груза у мясо-яичных кур улучшенной популяции отечественной селекции, полученных вследствие разнонаправленных скрещиваний исходной субпопуляции с петухами ведущих импортных кроссов.
Description: The results of study of morphological characters of eggs, the genetic structure of ovoprotein loci, level of genetic load at meat-egg hens improved domestic breeding populations derived from your original crosses divergent subpopulations with cocks leading imported breeds.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1363
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51.pdf400,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.