Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1363
Title: | Генетичні особливості м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції |
Other Titles: | Генетические особенности мясо-яичных кур улучшенной популяции |
Authors: | Хвостик, В. П. Бондаренко, Ю. В. Хвостик, В. П. Бондаренко, Ю. В. Khvostik, V. P. Bondarenko, Yu. V. |
Keywords: | морфологічні ознаки яєць генетична структура спадковий тягар морфологические признаки яиц генетическая структура наследственный груз morphological characters of eggs genetic structure genetic load |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Хвостик В. П. Генетичні особливості м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції [Електронний ресурс] / В. П. Хвостик, Ю. В. Бондаренко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 7(23). – С. 200-203. |
Abstract: | Надано результати вивчення морфологічних ознак яєць, генетичної структури за овопротеїновими локусами, рівня спадкового тягаря у м'ясо-яєчних курей поліпшеної популяції вітчизняної селекції, отриманих внаслідок різноспрямованих схрещувань вихідної субпопуляції з півнями провідних імпортних кросів. Представлены результаты изучения морфологических признаков яиц, генетической структуры за овопротеиновыми локусами, уровня наследственного груза у мясо-яичных кур улучшенной популяции отечественной селекции, полученных вследствие разнонаправленных скрещиваний исходной субпопуляции с петухами ведущих импортных кроссов. |
Description: | The results of study of morphological characters of eggs, the genetic structure of ovoprotein loci, level of genetic load at meat-egg hens improved domestic breeding populations derived from your original crosses divergent subpopulations with cocks leading imported breeds. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1363 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.