Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, Дмитрій Павлович-
dc.contributor.authorSavchenko, Dmymriy Pavlovych-
dc.date.accessioned2025-04-21T09:24:06Z-
dc.date.available2025-04-21T09:24:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБіолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельовuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13657-
dc.descriptionThe qualification work is devoted to the study of the technological properties of dairy raw materials during their secondary processing and the production of hard cheese based on it. The work analyzed in detail the main stages of the production of hard rennet cheeses, starting with the study of the quality of dairy raw materials.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню технологічних властивостей молочної сировини при її вторинній обробці та виробництві твердого сиру на її основі. В рамках роботи було детально проаналізовано основні етапи виробництва твердих сичужних сирів, починаючи з вивчення якості молочної сировини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectсирuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectdairy raw materialsuk_UA
dc.subjectcheeseuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleДослідження технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП ОПРИШКО «TM OBEREG»uk_UA
dc.title.alternativeResearch on the technological properties of milk when processed into cheese in the conditions of the OPRYSHKO "TM OBEREG" private enterpriseuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Біолого-технологічний

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магистр Савченко_ БТФ.pdf
  Restricted Access
1,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.