Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13657
Title: Дослідження технологічних властивостей молока при переробці його в сир в умовах ФОП ОПРИШКО «TM OBEREG»
Other Titles: Research on the technological properties of milk when processed into cheese in the conditions of the OPRYSHKO "TM OBEREG" private enterprise
Authors: Савченко, Дмитрій Павлович
Savchenko, Dmymriy Pavlovych
Keywords: молочна сировина
сир
якість
dairy raw materials
cheese
quality
Issue Date: 2025
Publisher: СНАУ
Citation: Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню технологічних властивостей молочної сировини при її вторинній обробці та виробництві твердого сиру на її основі. В рамках роботи було детально проаналізовано основні етапи виробництва твердих сичужних сирів, починаючи з вивчення якості молочної сировини.
Description: The qualification work is devoted to the study of the technological properties of dairy raw materials during their secondary processing and the production of hard cheese based on it. The work analyzed in detail the main stages of the production of hard rennet cheeses, starting with the study of the quality of dairy raw materials.
URI: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13657
Appears in Collections:Біолого-технологічний

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Магистр Савченко_ БТФ.pdf
  Restricted Access
1,53 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.