Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1370
Назва: | Зміни показників загального білка та імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків під впливом абіотичного чинника |
Інші назви: | Изменения показателей общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индеек под влиянием абиотической фактора |
Автори: | Камбур, М. Д. Лівощенко, Є. М. Лівощенко, Л. П. Задорожний, І. В. Камбур, М. Д. Ливощенко, Е. М. Ливощенко, Л. П. Задорожный, И. В. Kambur, M. D. Livoschenko, E. M. Livoschenko, L. P. Zadorozhny, I. V. |
Ключові слова: | тепловий подразник температурний стрес сироватка крові тепловой раздражитель температурный стресс сыворотка крови thermal stimulus temperature stress serum |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Зміни показників загального білка та імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків під впливом абіотичного чинника [Електронний ресурс] / М. Д. Камбур, Є. М. Лівощенко, Л. П. Лівощенко, І. В. Задорожний // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 13-16. |
Короткий огляд (реферат): | В даній статті розглянуте питання впливу гострого температурного стресу на зміну показників загального білка і імуноглобулінів класу G у сироватці крові індиків. Зниження вмісту загального білку і імуноглобулінів класу G у сироватці крові індичат під дією теплового подразника відбувалося на першу добу дослідження. В данной статье рассмотрен вопрос влияния острого температурного стресса на изменение показателей общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индеек. Снижение содержания общего белка и иммуноглобулинов класса G в сыворотке крови индюшат под действием теплового раздражителя происходило в первые сутки исследования. |
Опис: | This paper examined the question of influence of acute temperature stress change indices of total protein and immunoglobulin G in serum turkeys. Reduction of total protein and immunoglobulin G in serum tur- keys under heat stimulus occurred on the first day of the study. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1370 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
04.pdf | 356,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.