Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1376
Title: | Характеристика ступенів ризику стосовно бактерій Enterobacter sakazakii в молоці корів після пастеризації |
Other Titles: | Характеристика степеней риска для бактерий Enterobacter sakazakii в молоке коров после пастеризации |
Authors: | Бергілевич, О. М. Касянчук, В. В. Бергилевич, А. Н. Касянчук, В. В. Bergileviсh, O. M. Kasyanchuk, V. V. |
Keywords: | режими пастеризації оцінка мікробіологічного ризику режимы пастеризации оценка микробиологического риска regimes of pasteurization microbiological risk assessment |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Бергілевич О. М. Характеристика ступенів ризику стосовно бактерій Enterobacter sakazakii в молоці корів після пастеризації [Електронний ресурс] / О. М. Бергілевич, В. В. Касянчук // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 46-50. |
Abstract: | У статті наведено методологію встановлення та характеристику спутенів ризику стосовно бактерій Enterobacter sakazakii в молоці корів ґатунку екстра. Встановлено, що ступені ризику стосовно цих бактерій характеризуються як «низький», «середній», «високий» і залежать від початкового рівня контамінування сирого молока цими мікроорганізмами та мікроорганізмами родини Enterobacteriaceae, а також режимів пастеризації молока. В статье представлена методика определения и характеристика степеней риска, осуществляемого бактериями Enterobacter sakazakii в молоке коров сорта екстра. Степень риска в отношении этих бактерии характеризуются как «низкий», «средний», «высокий» и зависит от начального уровня контаминации сырого молока этими микроорганизмами и микроорганизмами семейства Enterobacteriaceae, а также от режимов пастеризации молока. |
Description: | In the article describe the methodology of determination and characterization of risk degrees by the bacteria Enterobacter sakazakii in milk cows grade extra. The risk in respect of these bacteria are characterizedvas "low", "medium", "high" and is dependent on the initial level of contamination of raw milk by these microorganisms and microorganisms, as well as the Enterobacteriaceae family of milk pasteurization regimes. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1376 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.