Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13775
Title: Оптимізація виробництва піци : аналіз та впровадження сучасного електрообладнання
Other Titles: Optimization of pizza production : analysis and implementation of modern electrical equipment
Authors: Барсукова, Ганна Володимирівна
Куля, Роман Володимирович
Barsukova, Hanna
Kulia, Roman
Keywords: виробництво піци
технологічні процеси
оптимізація
pizza production
technological processes
optimization
Issue Date: 2024
Citation: Барсукова Г. В. Оптимізація виробництва піци : аналіз та впровадження сучасного електрообладнання [Електронний ресурс] / Г. В. Барсукова, Р. В. Куля // Проблеми сучасної енергетики і автоматики в системі природокористування (теорія, практика, історія, освіта) : збірник тез за матеріалами XI Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 06-07 листопада 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 134-135.
Abstract: Даний матеріал присвячений актуальній темі оптимізації технологічних процесів виробництва піци в індустрії громадського харчування. Досліджено можливість підвищення ефективності та конкурентоспроможності закладів харчування через впровадження сучасного обладнання, зокрема конвеєрних печей. Розроблено інноваційний електротехнологічний комплекс для автоматизації та оптимізації процесу випічки піци. Проаналізовано економічні та екологічні переваги впровадження енергоефективних технологій і екологічно чистих матеріалів. Результати експериментів підтвердили підвищення продуктивності та зниження енергоємності виробництва, що робить впровадження сучасного обладнання економічно вигідним інвестуванням.
Description: This material is devoted to the topical topic of optimizing technological processes of pizza production in the catering industry. The possibility of increasing the efficiency and competitiveness of catering establishments through the introduction of modern equipment, in particular conveyor ovens, has been investigated. An innovative electro-technological complex has been developed to automate and optimize the pizza baking process. The economic and environmental benefits of implementing energy-efficient technologies and environmentally friendly materials have been analyzed. The results of the experiments confirmed the increase in productivity and reduction in energy consumption of production, which makes the introduction of modern equipment an economically profitable investment.
URI: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13775
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Барсукова, Куля. Оптимізація виробництва піци.pdf223,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.