Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1379
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorБергілевич, О. М.-
dc.contributor.authorМарченко, А. М.-
dc.contributor.authorКозловська, М. В.-
dc.contributor.authorКасянчук, В. В-
dc.contributor.authorБергилевич, А. Н.-
dc.contributor.authorМарченко, А. М.-
dc.contributor.authorКозловская, М. В.-
dc.contributor.authorKasyanchuk, V. V.-
dc.contributor.authorBergileviсh, O. M.-
dc.contributor.authorMarchenko, A. M.-
dc.contributor.authorKozlovskaja, M. V.-
dc.date.accessioned2013-10-17T10:56:37Z-
dc.date.available2013-10-17T10:56:37Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЗабезпечення сталого виробництва сирого молока на фермах за використання загальних та специфічних екологічних критеріїв при здійсненні ветеринарно-санітарного контролю [Електронний ресурс] / В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, А. М. Марченко, М. В. Козловська // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 57-61.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1379-
dc.descriptionIdentified specific environmental criteria during production of milk on dairy farms for the methodology of life cycle. Provides general and specific environmental criteria. These specific objects of production complies with ecocriteria include: feeding, water for watering cattle, cow, health conditions and milking, primary processing of milk production residues. Set point control possible negative impact on the environment during the manufacture of raw milk.uk_UK
dc.description.abstractСучасні вимоги до атестації молочних ферм, в якій активну участь приймає ветеринарна слу- жба, включають екологічні параметри виробництва. Виробництво молока має специфічні екологічні параметри для екологічного контролю, що пов’язані з особливими біологічними та хімічними небезпеками. В статті розглядається сучасна методологія встановлення екологічних критеріїв при здійсненні ветеринарно-санітарного контролю виробництва сирого молока на фермах. На основі наукових досліджень встановлені точки визначення специфічних екологічних критеріїв у виробництві молока на молочних фермах. Определены специфические экологические критерии при производстве молока на молочных фермах за методологией использования жизненного цикла. Приведены обще и специфические экологические критерии. К таким специфическим экокритериям отнесены следующие объекты производства: кормление, вода для поения коров, здоровье коров, условия содержания и доения, первичная обработка молока, отходы производства. Установлены точки контроля возможного негативного влияния на окружающую среду в процессе производства сырого молока.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectналежні практикиuk_UK
dc.subjectветеринарний контрольuk_UK
dc.subjectекологічні критеріїuk_UK
dc.subjectнадлежащие практикиuk_UK
dc.subjectветеринарний контрольuk_UK
dc.subjectэкологические критерииuk_UK
dc.subjectgood practicesuk_UK
dc.subjectveterinary controluk_UK
dc.subjectecological criteriauk_UK
dc.titleЗабезпечення сталого виробництва сирого молока на фермах за використання загальних та специфічних екологічних критеріїв при здійсненні ветеринарно-санітарного контролюuk_UK
dc.title.alternativeОбеспечение устойчивого производства сырого молока на фермах при использовании общих и специфических экологических критериев при осуществлении ветеринарного контроляuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf386,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.