Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1380
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСенченко, А. Л.-
dc.contributor.authorСенченко, А. Л.-
dc.contributor.authorSenchenko, A. L.-
dc.date.accessioned2013-10-17T11:15:00Z-
dc.date.available2013-10-17T11:15:00Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСенченко А. Л. Визначення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів мікроструктурним методом [Електронний ресурс] / А. Л. Сенченко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 62-65.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1380-
dc.descriptionThe article presents the results of research on revealing of falsificationhalf-finished meat products, which have purchased in the trading network of cities in Kiev, Chernigov and Sumy. As a result of the research was determined effectiveness of microstructure analysis with the purpose of revealing of meat falsification and meat-vegetable products. It was established, that in all of the samples of the products were food supplements, which were not provided for the recipe.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень щодо визначення фальсифікацій м'ясних напівфабрикатів, які придбані у торгівельній мережі міст Києва, Чернігова та Сум. У результаті досліджень визначено ефективність застосування мікроструктурного аналізу з метою виявлення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів. Встановлено, що в усіх зразках досліджуваної продукції наявні харчові домішки, які не зазначені в рецептурі. В статье приведены результаты исследований по выявлению фальсификаций мясных полуфабрикатов, которые были приобретены в торговой сети городов Киева, Чернигова и Сум. В результате проведенных исследований определена эффективность применения микроструктурного анализа с целью выявления фальсификаций мясных и мясо-растительных изделий. Установлено, что во всех образцах исследуемой продукции присутствуют пищевые добавки, которые не предусмотрены рецептурой.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмікроструктурний аналізuk_UK
dc.subjectхарчові домішкиuk_UK
dc.subjectмикроструктурный анализuk_UK
dc.subjectпищевые добавкиuk_UK
dc.subjectmicrostructural analysisuk_UK
dc.subjectfood additivesuk_UK
dc.titleВизначення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів мікроструктурним методомuk_UK
dc.title.alternativeОпределение фальсификаций мясных и мясо-растительных изделий микроструктурным методомuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf903,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.