Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1380Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сенченко, А. Л. | - |
| dc.contributor.author | Сенченко, А. Л. | - |
| dc.contributor.author | Senchenko, A. L. | - |
| dc.date.accessioned | 2013-10-17T11:15:00Z | - |
| dc.date.available | 2013-10-17T11:15:00Z | - |
| dc.date.issued | 2013 | - |
| dc.identifier.citation | Сенченко А. Л. Визначення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів мікроструктурним методом [Електронний ресурс] / А. Л. Сенченко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 62-65. | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1380 | - |
| dc.description | The article presents the results of research on revealing of falsificationhalf-finished meat products, which have purchased in the trading network of cities in Kiev, Chernigov and Sumy. As a result of the research was determined effectiveness of microstructure analysis with the purpose of revealing of meat falsification and meat-vegetable products. It was established, that in all of the samples of the products were food supplements, which were not provided for the recipe. | uk_UK |
| dc.description.abstract | У статті наведено результати досліджень щодо визначення фальсифікацій м'ясних напівфабрикатів, які придбані у торгівельній мережі міст Києва, Чернігова та Сум. У результаті досліджень визначено ефективність застосування мікроструктурного аналізу з метою виявлення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів. Встановлено, що в усіх зразках досліджуваної продукції наявні харчові домішки, які не зазначені в рецептурі. В статье приведены результаты исследований по выявлению фальсификаций мясных полуфабрикатов, которые были приобретены в торговой сети городов Киева, Чернигова и Сум. В результате проведенных исследований определена эффективность применения микроструктурного анализа с целью выявления фальсификаций мясных и мясо-растительных изделий. Установлено, что во всех образцах исследуемой продукции присутствуют пищевые добавки, которые не предусмотрены рецептурой. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
| dc.subject | мікроструктурний аналіз | uk_UK |
| dc.subject | харчові домішки | uk_UK |
| dc.subject | микроструктурный анализ | uk_UK |
| dc.subject | пищевые добавки | uk_UK |
| dc.subject | microstructural analysis | uk_UK |
| dc.subject | food additives | uk_UK |
| dc.title | Визначення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів мікроструктурним методом | uk_UK |
| dc.title.alternative | Определение фальсификаций мясных и мясо-растительных изделий микроструктурным методом | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 18.pdf | 903,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.