Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1380
Назва: Визначення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів мікроструктурним методом
Інші назви: Определение фальсификаций мясных и мясо-растительных изделий микроструктурным методом
Автори: Сенченко, А. Л.
Сенченко, А. Л.
Senchenko, A. L.
Ключові слова: мікроструктурний аналіз
харчові домішки
микроструктурный анализ
пищевые добавки
microstructural analysis
food additives
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Сенченко А. Л. Визначення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів мікроструктурним методом [Електронний ресурс] / А. Л. Сенченко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2013. – Вип. 2(32). – С. 62-65.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати досліджень щодо визначення фальсифікацій м'ясних напівфабрикатів, які придбані у торгівельній мережі міст Києва, Чернігова та Сум. У результаті досліджень визначено ефективність застосування мікроструктурного аналізу з метою виявлення фальсифікацій м'ясних та м'ясо-рослинних виробів. Встановлено, що в усіх зразках досліджуваної продукції наявні харчові домішки, які не зазначені в рецептурі. В статье приведены результаты исследований по выявлению фальсификаций мясных полуфабрикатов, которые были приобретены в торговой сети городов Киева, Чернигова и Сум. В результате проведенных исследований определена эффективность применения микроструктурного анализа с целью выявления фальсификаций мясных и мясо-растительных изделий. Установлено, что во всех образцах исследуемой продукции присутствуют пищевые добавки, которые не предусмотрены рецептурой.
Опис: The article presents the results of research on revealing of falsificationhalf-finished meat products, which have purchased in the trading network of cities in Kiev, Chernigov and Sumy. As a result of the research was determined effectiveness of microstructure analysis with the purpose of revealing of meat falsification and meat-vegetable products. It was established, that in all of the samples of the products were food supplements, which were not provided for the recipe.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1380
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf903,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.